Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0012880E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-06-28 14:522014-06-30 10:48
Bildirenhalit84 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0012880: alıcı etiketi
SoruMerhabalar;
Kesmek istediğim e-ftr mı logo connect yardımı ile kesip,sisteme kayıt ettim.Mühürle ve zarfla aşamasını geçtim.Ancak portal.efatura.gov.tr ye geldiğimde karşı firmaya kestiğim faturayı göndereceğim zaman GÖNDEREN ETİKETİ:kendiliğinden dolu geldi.fakat ALICI ETİKETİ bölümü boş geldi.Bu alanı manuel olarak gib in kullanıcılar sitesinde yayınladığı urn:mail:defaultpk koduna göre doldurdum.Fakat Girmiş olduğunuz alıcı etiketi sistemde tanımlı değildir diye bir yazı çıkıyor ve ftr karşı firmaya gitmiyor.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.GİB i arıyorum 2 gündür ama kimse yanıt vermiyor,ordan oraya aktarıyorlar.
 
teşekkürler
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0021090)
zzTUGBA KASIKCI
2014-06-30 10:48

Bu bölümde seçebileceğiniz etiketler ekrana gelmektedir. 3151 numaralı sorunun cevabına bakarak işlem yapınız. (Telefon ve e-posta yerine forum sitemizi kullanınız.)


Powered by Mantis Bugtracker