Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-04-21 21:27 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0012880 | E-FATURA | e-Fatura Teknik Sorular | Herkese Açık | 2014-06-28 14:52 | 2014-06-30 10:48 | |||
Bildiren | halit84 | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0012880: alıcı etiketi | |||||||
Soru | Merhabalar; Kesmek istediğim e-ftr mı logo connect yardımı ile kesip,sisteme kayıt ettim.Mühürle ve zarfla aşamasını geçtim.Ancak portal.efatura.gov.tr ye geldiğimde karşı firmaya kestiğim faturayı göndereceğim zaman GÖNDEREN ETİKETİ:kendiliğinden dolu geldi.fakat ALICI ETİKETİ bölümü boş geldi.Bu alanı manuel olarak gib in kullanıcılar sitesinde yayınladığı urn:mail:defaultpk koduna göre doldurdum.Fakat Girmiş olduğunuz alıcı etiketi sistemde tanımlı değildir diye bir yazı çıkıyor ve ftr karşı firmaya gitmiyor.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.GİB i arıyorum 2 gündür ama kimse yanıt vermiyor,ordan oraya aktarıyorlar. teşekkürler | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0021090) zzTUGBA KASIKCI 2014-06-30 10:48 |
Bu bölümde seçebileceğiniz etiketler ekrana gelmektedir. 3151 numaralı sorunun cevabına bakarak işlem yapınız. (Telefon ve e-posta yerine forum sitemizi kullanınız.) |