Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA
Soru Detaylarını Görüntüle
0012880E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-06-28 14:522014-06-30 10:48
halit84 
cevaplanmışcevaplandı 
Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
0012880: alıcı etiketi
Merhabalar;
Kesmek istediğim e-ftr mı logo connect yardımı ile kesip,sisteme kayıt ettim.Mühürle ve zarfla aşamasını geçtim.Ancak portal.efatura.gov.tr ye geldiğimde karşı firmaya kestiğim faturayı göndereceğim zaman GÖNDEREN ETİKETİ:kendiliğinden dolu geldi.fakat ALICI ETİKETİ bölümü boş geldi.Bu alanı manuel olarak gib in kullanıcılar sitesinde yayınladığı urn:mail:defaultpk koduna göre doldurdum.Fakat Girmiş olduğunuz alıcı etiketi sistemde tanımlı değildir diye bir yazı çıkıyor ve ftr karşı firmaya gitmiyor.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.GİB i arıyorum 2 gündür ama kimse yanıt vermiyor,ordan oraya aktarıyorlar.

teşekkürler
Hiçbir etiketi yok.

Cevap
(0021090)
2014-06-30 10:48   
Bu bölümde seçebileceğiniz etiketler ekrana gelmektedir. 3151 numaralı sorunun cevabına bakarak işlem yapınız. (Telefon ve e-posta yerine forum sitemizi kullanınız.)