Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-06-18 01:07 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0007996 | E-FATURA | e-Fatura Teknik Sorular | Herkese Açık | 2014-04-09 14:19 | 2014-11-20 12:17 | |||
Bildiren | smmmengingul | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0007996: E Faturayı Herkes Bana Gönderememesi İçin Ön Protokol Onayı Bölümü | |||||||
Soru | E beyannamede eskiden sözleşmeniz olmayan birinin dahi beyannamesini gönderebiliyordunuz. Bu koç holdinç dahi olabilirdi. İnternet üzerinden sözleşme girişi sayesinde artık sözleşmenizin olması şartıyla beyannameyi gönderebiliyorsunuz. Firmalar arasında ihtilaf olduğu durumlarda ya da vergi numarasının bir hanesini yanlış girme olabilir mi pekala olabilir. Bana fatura düzenleyecek olanların benden öncelikle fatura göndermek için onay almaları bu sayede faturalarını bana iletmeleri şartı getirilse ve böylece fatura düzenlendiğinde benim onay verdiğim firmalar yalnız bana fatura düzenlese yeni bir firma geldiğinde bunlar için de karşılıklı onay işlemi yapıldıktan sonra fatura düzenleme aşamasına geçilse bu yönde bir alt yapının oluşturulması mümkün mü? Teşekkürler... | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0028138) Gelir İdaresi Başkanlığı 2014-11-19 16:08 |
merhabalar, Öneriniz değerlendirmeye alınacaktır, teşekkürler... |