Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-06-17 19:05 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0006895 | E-FATURA | e-Fatura Teknik Sorular | Herkese Açık | 2014-03-27 10:02 | 2014-11-18 16:32 | |||
Bildiren | ESENGUL ERGINYER | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0006895: GİB portalından ÖZEL ENTEGRATÖR bir firmaya geçişte nelere dikkat edilmeli? | |||||||
Soru | GİB portalı kullanıyordum. Şimdi ÖZEL bir ENTEGRATÖR firma ile anlaştım.GİB portalını bir daha göremeyeceğimi söyleniyor.Şu an neler yapmalıyım.? Yardımlarınızı bekliyorum. | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0010851) zzMEHMET PEKER 2014-03-27 14:22 güncelleme tarihi: 2014-11-18 16:32 |
Daha önce portal yöntemi ile e-Fatura Uygulamasına başvuran mükellefler, özel entegrasyon yöntemine geçmeleri halinde, anlaştıkları özel entegratör tarafından kullanıcı hesapları tanımlandığında; portal hesapları kapatılır ve özel entegrasyon yöntemine geçerler. Geçiş öncesinde portaldeki tüm faturaların ve uygulama yanıtlarının kullanıcı tarafından bilgisayarına indirilerek saklanması gerekmektedir (Bkz 350 numaralı soru). Bu durum ile ilgili olarak mükelleflerin Gelir İdaresine Başkanlığı'na başvuru yapmalarına gerek yoktur. |