Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-04-21 11:27 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0006431 | E-FATURA | e-Fatura Mali Mühür / E-İmza | Herkese Açık | 2014-03-20 11:53 | 2014-03-20 12:04 | |||
Bildiren | Aysenur | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0006431: Posta kutumdaki faturalara Mali mühür onayı yapamıyorum | |||||||
Soru | Mali mühürle ilgili sorunum için verilen 10214 nolu cevapta E-imza/Mali mührünüzün sağlayıcısının ilgili internet sitesinden güncel kök sertifikaları indirip bilgisayarınızda Users/KULLANICI_ADI/trustedRoots dizini içine eklemeniz gerekmektedir. dendi. Ama bilgisayarımda Users/KULLANICI_ADI/trustedRoots diye biryer bulamıyorum. Bunu kendim mi yaratacağım? Ya da nerde bulacağım? | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0010227) zzBAYRAM TEBER 2014-03-20 12:04 |
Merhabalar; Bilgisayarınızda C:/ veya D:/ sürücülerinde Users - Kullanıcılar klasörü içerisinde kendi adınızı veya bilgisayarın oturum açılmış olan kişi adını taşıyan klasör içerisinde trustedRoots adlı dosya bulunmaktadır. Bulamıyorum diyorsanız: Bilgisayarınızda tüm sürücüleri kapsayacak şekilde arama yapınız. Arama kutucuğuna trustedRoots yazınız, bilgisayar sizin için bulacaktır. İyi çalışmalar.. |