Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0057468E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2017-07-14 10:332017-07-14 15:01
Bildirenberkay akkay 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0057468: Navlun,sigorta gibi değerlerin ihracat faturalarında gönderilmesi hk
SoruMerhabalar,

İhracat faturalarında navlun sigorta gibi bedellerin gönderilmesi ile ilgili ihracat sıkça sorulan sorularda 21. ve 61.sorularda cevaplanmış sorular var ancak sizlere yinede danışmak istiyorum.

1. Satır bazında navlun, sigorta (arttırım ile ilgili herhangi bir değer) gönderip bunu fatura dip toplamında da göndermemiz zorunlu mudur ?
2. Satır bazında navlun, sigorta (arttırım ile ilgili herhangi bir değer) göndermeyip, sadece fatura dip toplamında gönderebilir miyiz ?
3. Satır bazında navlun, sigorta (arttırım ile ilgili herhangi bir değer) gönderip, fatura dip toplamında bu değeri göndermeyebilir miyiz ?

Arttırıma konu olan her ihtimalde not alanında ayrıca gönderim yapıyoruz.

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederiz.

EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0097310)
Gelir İdaresi Başkanlığı
2017-07-14 15:01

arttırımı satırda göstermeyip sadece altta gösterebilirsiniz. hem satırda hem dip toplamda da gösterebilirsiniz. Ancak satırda gösterilen arttırım alt toplama yansıyacaktır.


Powered by Mantis Bugtracker