Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-04-21 10:53 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0005313 | E-FATURA | e-Fatura Teknik Sorular | Herkese Açık | 2014-02-25 15:40 | 2014-02-25 17:39 | |||
Bildiren | se6834 | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0005313: e faturalarımı görüntüleyemiyorum | |||||||
Soru | E Faturaya geçmemiz için gerekli evrakları aldık gerekli olan parayı banka hesabına yatırdık evrakları ıslak imzalı olarak Gebze / Kocaeli adresine gönderdik.TÜBİTAK BİLGEM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ'ne telefonla durumumuzu sordugumda onayda beklediği bilgisini aldım.Sıkıntım bana kesilen faturaları görememem.Ana iş kolum akaryakıt ve bana günlük lazım olan faturalarıma erişemiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Yardımlarınızı rica ediyorum. | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0008159) zzTUGBA KASIKCI 2014-02-25 15:57 |
Vergi kimlik numaranız (gerçek kişi için TCKN) nedir? |
(0008176) zzTUGBA KASIKCI 2014-02-25 17:39 |
Hesabınız kontrol edilmiştir. Sistemimizde KamuSM'ye yaptığınız başvuru kaydı bulunmaktadır. Ancak şu an KamuSM'nin mali Mühürünüzü üretip bu bilgiyi GİB'e bildirmesi gerekmektedir. Ardından portale giriş yapabilirsiniz. |