Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] |
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme |
0005143 | E-FATURA | e-Fatura Tebliğleri | Herkese Açık | 2014-02-21 09:00 | 2014-02-24 11:51 |
|
Bildiren | orhansen34 | |
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |
|
Konu | 0005143: E FATURAYA GEÇİŞ ZORUNLULUĞU |
Soru | 2011 Yılı içersinde satışlarımız 10.000.000 üzerindedir.Özel Tüketim kanunun ekli ııı listesinde belirten ürünleri ital eden firmadan 2011 yılı içersinde liste dışında olan gıda ve temizlik maddeleri (çay, şeker, sabun vb.) satın aldık listede belirtilen ürünlerden herhangi bir üründen alışımız yoktur. E faturaya geçme zorunluluğumuz varmıdır. Belirtilen tebliğde ııı nolu listedeki ürünleri alım yapanların geçtiğini anlıyorum.Fakat farklı bazı sitelerde ııı listede belirtilen ürünleri ithal edenlerden yapılan alışlarda muhteviyatı ne olursa olsun yani ne alırnırsa alınsın gıda ve temizlik maddeleride alınsa geçme zorunluluğu olarak belirtilmektedir.Bununla ilgili bilgi almak istiyorum |
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. |
|
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. |
|
Eklenen Dosyalar | |
|