Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-04-21 22:01 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0002947 | E-FATURA | e-Fatura Java Sorunları | Herkese Açık | 2014-01-16 17:25 | 2014-07-11 13:46 | |||
Bildiren | AYSE DEMIROGLU | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0002947: Portal - Oturum Kodu Alınamıyor | |||||||
Soru | Merhaba e-fatura portala girişte ilk bölümü geçiyorum.'Elektronik imza uygulaması başarı ile yüklendi' görüntüsünden sonra başlat düğmesine basıyorum.'lütfen bekleyin sunucudan oturum kodu alınıyor' görüntüsünde takılıp kalıyor ilerlemiyor. Daha önce birçok defa portala giriş yaptım ilk defa böyle bi sorun yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ![]() | |||||||
|
|
(0003832) zzTUGBA KASIKCI 2014-01-16 17:26 güncelleme tarihi: 2014-07-11 13:46 |
Daha önce sorunsuz olarak portale girebiliyor ancak şu anda giremiyorsanız bilgisayarınızda son zamanlarda Java sürümü güncellenmiş olabilir. Bilgisayarınızda Java (JRE) 1.7.0_51 sürümünü kullanabilirsiniz. Java sürümünüzü ve Java (JRE) 1.7.0_51 sürümünü öğrenmek için 328 numaralı soruya bakınız. Java cache belleği (331 numaralı soru) ve web tarayıcı belleğini temizleyiniz. Ardından portale girmeyi deneyebilirsiniz. Otomatik Java güncellemesini kaldırmak için 2921 numaralı soruya bakınız. |