Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0002863E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-01-16 11:432014-01-16 14:39
BildirenAyko 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0002863: e-fatura Hakkında
SoruMerhabalar;
Gib portalimize müşterimizden gelen e-faturaları kabul ediyoruz, fakat entegre programı olarak kullandığımız logo connet ile sistemimize aktarım işlemini gerçekleştiremiyoruz.Eşleşme sorunu veriyor.kdv haftası olduğu için biz gelen e-faturaları gib de kabul edip sistemimize manuel olarak girişlerini yaparsak sorun teşkil eder mi? çünkü entegre programımız sorun verdiği için ilgili ft.ları gibden çıktı olarak alıp, sistemimize manuel olarak işlemek zorundayız. aksi halde kdv bey.vermede sorun yaşayacağız. sizlerden ivedilikle yardım bekliyoruz.
Ek BilgiÖnemli...
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0003732)
zzADEM YILMAZ
2014-01-16 14:39

GİB Portal hesabınıza faturanızı doğru bir şekilde alıyorsanız muhasebe kayıtlarınıza herhangi bir ara program veya manuel olarak işlemeniz konusunda Başkanlığımız tarafından sizden istenen bir yöntem yok. Yani muhasebe kayıtlarınıza ister yükleme modülüyle isterseniz de manuel olarak kayıt yapabilirsiniz. Başkanlığımızın bu noktada sizden beklediği size gelen elektronik faturaları alabilmeniz ve keseceğiniz elektronik faturaları doğru bir şekilde düzenleyip karşı firmaya iletebilmenizdir. Ayrıca kullanmış olduğunuz yükleme modülünün daha sağlıklı çalışması için ilgili firma ile irtibata geçmenizde fayda var. İlerleyen zamanda size başka hatalar çıkarmaması adına.


Powered by Mantis Bugtracker