Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0023840E-DEFTER(Kategori Yok)Herkese Açık2015-06-15 15:452015-06-18 16:51
BildirenFERHAN ERCAN 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0023840: kayıtların silinmesi
Soruİlgili ayda faturalarım işlenip ve kdv beyannamesinde olması gerektiği gibi beyan edilmiştir. Kullandığımız programdanmı bilmiyorum bir şekilde bazı faturalar silinmiş ve silinen faturalar kayıtlarda olmadan e defter ilgili ay onaylanmıştır. bunu 20 gün sonra farkettim. Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0040572)
zzILKNUR AYHAN
2015-06-18 16:51

Sayın İlgili,
Öncelikle sizden ricam hangi döneme ait berattan bahsettiğinizi sorunuza açık olarak eklemenizdir. Ancak yönlendirici olmak adına aşağıdaki bilgileri yazılmıştır.
Onayının alındığı söylenen beratın dönemi, henüz yasal gönderim süreleri dahilindeyse, durumu anlatan bir dilekçe ile Başkanlığa (Maliye Bakanlığı Ek hizmet Binası, Yeni Ziraat Mahallesi Etlik Caddesi No:16) başvurup beratın silinmesi talep edilebilir. Ancak bu yaşanan durumun neden olduğunu, gerekirse uyumlu yazılım firmanızla görüşerek, dilekçenizde belirtmelisiniz. Eğer eksiklik olduğunu söylediğiniz dönemin, yasal gönderim süresi (yani takip eden 3 aylık süre) geçtiyse bu şekilde silme talep edemiyorsunuz. Ancak bildirim/beyannamede değişikliklerinizi yaparak, bir sonraki ayın defterlerine faturalarınızı kaydedebilirsiniz.
İyi çalışmalar.


Powered by Mantis Bugtracker