Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0023480E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2015-06-01 10:012015-06-01 14:04
BildirenZubeyde Divrik 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0023480: Fatura Onaylamada Kart Giriş Ekranı Donma
Soruİade faturası olarak düzenlemek istediğim faturayı onaylamak istediğimde veya gelen faturayı kabul edip onaylamak istediğimde , onayla seçeneğini seçtikten sonra kart giriş ekranına geçiyor, bu ekranda hiçbir işlem yapamıyorum ekran donuyor, şifre seçimi , imzala, veya tanımla gibi bölümler tamamen pasif durumda yardımlarınızı rica ederim.
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0039658)
zzTUGBA KASIKCI
2015-06-01 14:04

Merhaba,

Yakın zamanda portalde bir değişiklik yapılmamıştır. Bir süredir portale giriş sorunu yaşıyorsanız Portale giriş ve fatura onaylama ile ilgili yaşanan sıkıntılara dair sorular daha önce forum sitemizde cevaplanmıştı. Bu konu ile ilgili olarak 327 numaralı sorunun cevabına bakarak işlem yapınız.

327 numaralı sorunun cevabındaki işlemleri yaptıktan sonra sorun devam ederse;
1. Tarayıcınızı değiştiriniz.
2. Java ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Java belleğini temizledikten sonra (331) tekrar işlem yapmayı deneyiniz. Sorun devam ederse;
   - Javayı kaldırıp tekrar yükleyiniz. (327 numaralı sorunun cevabında bağlantısı verilen Java sürümlerinden birini kullanabilirsiniz – JRE 32 bir sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.) Ardından tekrar işlem yapmayı deneyiniz.

Sorun çözülmezse sorunun bilgisayarınızda olup olmadığından emin olmak için farklı bir bilgisayarda, yine olmazsa farklı bir internet hattının bulunduğu bir bilgisayarda işlem yapmayı deneyiniz.

İyi günler.


Powered by Mantis Bugtracker