Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0020902E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2015-03-13 09:292015-03-13 13:56
Bildirenumutsert35 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0020902: No route to host
SoruMerhaba,


GİB sisteminin otomatik gönderilen hata mailinin Error message kısmında "No route to host" hatası alıyoruz.

Ancak aynı mailin "Web Service End Point" kısmındaki link çalışıyor. Server servisleri ve internet çıkışlarımızı kontrol ettiğimizde bir probleme rastlamıyoruz.

Neden olabileceği konusunda desteğinizi rica edebilir miyiz ?
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0034196)
zzTUGBA KASIKCI
2015-03-13 13:56

Merhaba,

Bu bilgi sisteminizden gelmektedir. GİB entegrasyon yöntemi kullanıcılarının sistemi hakkında bilgi sahibi olmadığından sisteminizin neden bu hatayı verdiğini bilememektedir.

E-Postadaki "Test Zamanı" anında sunucularınızdan bu hata mesajı gelmektedir. Sisteminizde instance loglarını bu doğrultuda tarayıp sorunu çözmeniz gerekmektedir. Network sisteminizi kontrol etmeniz ve sisteminizi 7/24 açık tutmanız gerekmektedir.

Bu hatadan dolayı firmanızın E-Fatura sisteminde sorgulama ve fatura gönderme yetkisi engellenebilir. Entegrasyon/Özel Entegrasyon kurallarına uymayanların entegrasyon/özel entegrasyon yetkisi GİB tarafından iptal edilecektir.

İyi günler.


Powered by Mantis Bugtracker