Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0014623E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-08-29 17:052014-08-29 18:05
Bildirengnalojistik 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0014623: E-Fatura'nın Alındıktan Sonra Zarf Durum Takibi
Soru1 Ay önceki unutulan bir kaçtane bize kesilen faturaları onaylayıp gönderdikten sonra bazı ileti hataları aldık.
"(1270345732,urn:mail:defaultgb@hotmail.com) ikilisine ait adres bilgisi bulnamadi."
"1195 (Uygulama yanıtı 8 gün geciktiği için cevap kabul edilmedi)"
Faturaları biz kesmediğimiz için tekrar gönderme şansımız yok ve gib portalı kullanıyoruz. Bu durumda ne yapmamız lazım? Böyle bırakmak mı gerekiyor yoksa herhangi bir işlem yapmamıza gerek var.
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0024479)
zzTUGBA KASIKCI
2014-08-29 18:04
güncelleme tarihi: 2014-08-29 18:05

"(1270345732,urn:mail:defaultgb@hotmail.com) ikilisine ait adres bilgisi bulnamadi." hatasında kullanıcının etiketi değiştiğinden, "1195 (Uygulama yanıtı 8 gün geciktiği için cevap kabul edilmedi)" hatasındaysa cevabı süresi içerisinde vermediğinizden bu hatalar alınmıştır.

TTK'ya göre 8 gün içerisinde cevap verilmeyen faturalar alıcısı (yani siz) tarafından kabul edilmiş sayılmaktadır. Ayrıca bir işlem yapmanıza gerek yoktur, faturaları kabul etmiş sayılmaktasınız. İkinci hatayla ilgili olarak 7431 numaralı sorunun cevabına bakınız.



Powered by Mantis Bugtracker