Mantis Bug Tracker

Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0014243E-FATURAe-Fatura TebliğleriHerkese Açık2014-08-15 16:122014-08-18 09:48
Bildirenmeryemaricicek 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0014243: ELEKTRONIK FATURA BASVURUSU
SoruMerhaba;

11.08.2014 tarıhınde Internet üzerinden onlıne olarak özel entegrasyon e fatura modulunu secerek basvuru yaptım. Daha sonrasında Basvuru formunu yetkili kişiye imzalatıp ödeme dekontu ve ımza sırkulerı ıle bırlıkte Tübitak Kamu Sertıfıkasyon Merkezıne gönderdim. 15.08.2014 tarihinde Akis Akıllı kartımız üretildi ve Mali Mühür Sertıfıkasyonun yüklü oldugu çip ile birlikte tarafımıza gonderldi.Kart seri no ve Pın kodunu Parolasını kaydettım.Gib üzerinden efatura kallanıcı olarak ısmım cıktıgı an ıtıbarıyle 1 hafta ıcınde kullanmam mı gerekiyor.Yada atladıgım eksık yaptıgım bır ışlem var mı ?
Bundan sonra ne yapmam gerektiği hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
Efatura.gov trden baktıgımda ne yapmam gerektıgını anlayamadım. Yanlış bır ışlem yapmak ıstemıyorum.

Yardımlarını rica ederim.

Teşekkürler
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0023686)
zzMEHMET PEKER
2014-08-18 09:48

özel entegratör firmanız ile irtibata geçip hesabınızı aktif hale getirmesini isteyiniz.