Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0003309E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-01-21 08:382014-02-03 09:12
Bildirenumit_682 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0003309: Merkez ile Şubelerin Gelen Kutusundaki Faturaları Kopyası Olması"
SoruMerhabalar,
Merkezimiz ve şubemizin için ayrı ayrı mali mühür ve akıllı kart alındı. Yani merkezimize kesilen faturalar ile şubemize kesilen faturaları ayrı görmek veya merkezimizden ya da şubemizden ayrı ayrı faturaları keserek takip etmekti.

Ancak, bilgisayarımıza öncelikle merkezimize ait pin kodu ile portaldan başarı ile giriş yaptığımızda gördüğüm faturaların aynısı bu defa şube akıllı kartı ve şubenin pin kodu ile giriş yaptığımda da orada da gelen faturalarda da merkezde gördüğüm aynısı olduğunu görüyorum. Halbuki başta belirttiğim üzere birbirinin aynı kopyası olmuş gibi gözüken kartın bir anlamı yok, kartlar merkezi ve şubeyi ayrı ayrı ilgilendirmek üzere alınmışken neden ikisinde de aynısı gibi karşılaşıyorum. Konuyu tübitak ile görüştüğümüzde kartları eşleştirmede sorun olmadığını, bu kısımı gelir idaresi başkanlığı ile görüşmemiz gerektiği belirttiler.

Saygılarımızla
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0005342)
Gelir İdaresi Başkanlığı
2014-01-30 11:59

Sizin merkez ve şubenize ait tek vergi kimlik numaranız vardır.Bunun içinde bir tek portal hesabı kullanabilirsiniz.Mali mühür üretimi birden fazla olabilir.Amacıda birden fazla kullanıcının aynı portal hesabına giriş yapması içindir. Dolayısiyle aynı faturaları görmeniz beklenen bir durumdur.


Powered by Mantis Bugtracker