Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2025-04-21 20:09 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0009704 | E-FATURA | e-Fatura Diğer | Herkese Açık | 2014-04-29 14:09 | 2014-05-06 15:46 | |||
Bildiren | fcolak | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0009704: İPTAL | |||||||
Soru | Daha önce e fatura portalından bana gönderilen ve benim iptal ettiğim faturanın karşı firma tarafından iptalinin görülmemesi ve faturanın işleme alınması durumunda benim bu faturayı kabul edebilmem için ne yapılmalı | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
|
|
(0016016) zzEMRE YENIARAS 2014-05-06 14:42 |
Gelen Ticari faturaya dönülen uygulama yanıtına daha sonra başka bir uygulama yanıtı dönülmesinin imkanı bulunmamaktadır. Verilen uygulama yanıtı faturayı gönderen firmaya imzalanarak gönderilmesi gerekiyor. Aksi halde faturayı düzenleyen firma verilen yanıt bilgisine ulaşamıyor. Sizin durumunuzda karşı firma faturayı hesaplarından çıkaracak. |