Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0005115E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-02-20 15:412014-02-20 18:19
Bildirenmamsan 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0005115: ticari fatura onay ret işlemleri
SoruTicari faturalarda onay vermek istiyoruz tanımla diye dosya açılıyor fatura onay red nasıl yapmalıyız
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0007747)
Gelir İdaresi Başkanlığı
2014-02-20 16:55

Merhabalar,

http://www.efatura.gov.tr/dosyalar/kilavuzlar/e-FaturaPortaliKullanimKilavuzu-v1.5.pdf [^] adresinde portal kullanım kılavuzunda (Sayfa 22) yapılması gerekenler yazmaktadır.

Ayrıca Ticari faturalarda KABUL/RED cevabınızın gönderici firma tarafından görülebilmesi için UYGULAMA YANITI nı göndermelisiniz. Bunu da KABUL/RED cevabınızdan sonra, gelen kutusunda posta kutusu yanıtlarına giden cevabınızı onaylayıp göndererek yapabilirsiniz.

“SORULARI GÖRÜNTÜLE” sayfasındaki “ARA/Filtrele” bölümünden arama yapabilirsiniz. Bu şekilde soru sormaksızın çözüme çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.


Powered by Mantis Bugtracker