Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0005070E-FATURAe-Fatura GİB Portal YöntemiHerkese Açık2014-02-20 10:412014-02-20 11:59
Bildirenmurat.nisanci 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0005070: ÖZEL ENTAGRASYON KULLANIP AYNI ZAMANDA GİB PORTALDAN DA TAKİP ETMEK
SoruFİRMAMIZ ÖZEL ENTAGRATÖR ARACI İLE E FATURA GÖNDERİP ALIYOR. BAZI FİRMALARLA YAŞADIĞIMIZ FATURAMIZ ONAYLANMIŞ ONAYLANMAMIŞ SIKINTISI YAŞANMAKTADIR. TÜM FATURALAR GİB ÜZERİNDEN GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN SORUM ŞÖYLE OLACAK ÖZEL ENTEGRATÖR KULLANIP FATURALARIDA GİB ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRYORMUYUZ YANİ GİB DE GÖZLEMLEYİCİ GİBİ BİR YETKİ VERİLİP GİREBLİYORMUYUZ?
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0007644)
Gelir İdaresi Başkanlığı
2014-02-20 11:31

Merhabalar,

Gelir İdaresi Başkanlığında faturanın akıbeti hakkında ek bir hesap verilmemektedir. Kullandığınız programın bahsettiğiniz özelliği sunması gerekir.
Ticari faturada KABUL / RED cevabını alıcı UYGULAMA YANITI'nı döndüğü takdirde görebilirsiniz. Bu durumlarda alıcı firmayla irtibata geçmelisiniz. Temel faturalarda ise böyle bir durum yoktur. TEMEL FATURA'larda kullandığınız programın alıcıya başarıyla iletildi mesajını vermesi yeterlidir.

“SORULARI GÖRÜNTÜLE” sayfasındaki “ARA/Filtrele” bölümünden arama yapabilirsiniz. Bu şekilde soru sormaksızın çözüme çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.


Powered by Mantis Bugtracker