Anonim | Giriş | Yeni Bir Hesap Aç | 2024-11-21 20:50 +03 |
Tüm Projeler | E-ARSIV | E-DEFTER | E-FATURA | E-İRSALİYE | E-MM | E-SMM | OKC | STANDART KODLU FATURA |
Soru Detaylarını Görüntüle [ Cevaplara Git ] | [ Yazdır ] | |||||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme | |||
0002767 | E-FATURA | e-Fatura GİB Portal Yöntemi | Herkese Açık | 2014-01-15 15:20 | 2014-01-17 11:43 | |||
Bildiren | Peyma Chr.Hansen A.S. | |||||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | |||||
Konu | 0002767: E Faturası kullanıcısı güncelleme | |||||||
Soru | Merhabalar, Günlük e faturaya geçen kullanıcılar hangi saatler güncelleniyor. Şu an, nisana kadar sıkıntı yok ama nisandan sonra; ben sabah e fatura kullanıcı olmayan bir kişiye kağıt fatura kestimse ve öğleden sonra o kişi e faturaya geçti ise benim kağıt faturam geçerli olacakmı? Aynı zamanda ben yanlış fatura kestiğim için cezai bir yaptırım olurmu? Teşekkürler. | |||||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | |||||||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | |||||||
Eklenen Dosyalar | ||||||||
Cevap | |
(0003974) zzADEM YILMAZ 2014-01-17 11:43 |
Söz konusu kayıtlı kullanıcılar listesi 2 saatte bir güncellenmektedir. Yinede faturanızı düzenlerken firmanın kayıtlı olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Kayıtlı kullanıcılar listesinde unvanı bulunmayan bir firmaya kesilen kağıt fatura geçerli bir faturadır. Cezai durumlar ile ilgili Başkanlığımızın mevzuat ve ceza şubeleri ile irtibata geçmelisiniz. |