Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0022350E-FATURAe-Fatura Java SorunlarıHerkese Açık2015-04-22 12:382016-03-03 10:29
Bildirenhulusitumer 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0022350: Google Chrome
Soruexplorer ve mozilladan portala giriş yaptığımızda faturaları PDF dosya olarak saklayamıyoruz. Her faturayı aynı Google Chrome de olduğu gibi PDF olarak kaydetme seçeneği getirilebil misiniz?

ayrıca geçici bir öneri olarak;
Google Chrome 'de java problemi nedeniyle portala girişi yapamadığımız da explorerden giriş yapıp, adres satırını komple kopyalayıp Google Chrome adres satırına yapıştırdığımızda Google Chrome den portalı kullanabiliyoruz.
iyi çalışmalar dilerim.

Etiketler1150
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0036300)
zzTUGBA KASIKCI
2015-04-22 14:02

Merhaba,

GİB-Portalinde PDF'e dönüştürme seçeneği bulunmamaktadır. Bu durum kullanılan tarayıcı ile ilgilidir.

Bazı tarayıcılarda PDF'e yazdırma seçeneği bulunmaktadır. Google Chrome bu işlemi otomatik olarak yapıyordu. Diğer tarayıcılarda yazdırma seçeneği seçildiğinde pdf'e de dönüştürmesi için nasıl bir işlem yapılabileceğini internetten araştırabilirsiniz.

Önerinizle ilgili olarak, bu yöntemde fatura onaylama işlemi yapılamamaktadır. Çünkü chrome onaylama sırasında çalışması gereken Java'yı engellemiş durumdadır. (Bakınız: 22224 numaralı soru)

İyi günler.


Powered by Mantis Bugtracker