Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0013716E-FATURAe-Fatura GİB Portal YöntemiHerkese Açık2014-07-22 10:532015-09-02 11:30
BildirenHAVVA OZTURK 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0013716: Giriş sürecinde değişiklik - Güvenli Çıkış (Portale Girememe)
SoruSayın İlgili,
Sisteme giriş yapamadığımızda 2 saat beklememiz gerektiği söylenmişti. Yalnız bu durumla ilgili bazı çalışmalarin yapıldığıda belirtilmişti. Acaba portalın daha sağlıklı kullanılabilmesi için herhangi bir çalışma tamamlandı mı?
Henüz sisteme giriş yapmadığımız halde "süreniz doldu çıkıp yeniden girmelisiniz"
Sistemdeyken henüz 5 dakka olmasına rağmen istemden atması.
Sayfaya giremediğimizde 2 saat beklememiz gerektiği gibi konular için.
Saygılarımla.
Havva Öztürk
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0022725)
zzTUGBA KASIKCI
2014-07-22 11:05

Artık aynı IP'den aynı kullanıcıya giriş yapmanız için 2 saat beklemenize gerek bulunmamaktadır. Sistemdeyken henüz 5 dakika olmasına rağmen sistemden atması çok çok nadir olabilecek bir durumdur. Pek karşılaşmamanız gerekmektedir. Süreklı karşılaşıyorsanız durumun incelenmesi gerekmektedir. Ancak incelemenin yapılabilmesi için önce sisteme girdikten sonra sağ alt köşede saat bilgisi de görünebilecek şekilde bir ekran görüntüsü alıp bir kenara kaydediniz. Daha sonra yarım saat portalde hiçbir işlem yapmazsanız oturum süreniz dolar. Bu süreden önce sürenin dolduğunu düşünüyorsanız oturum süresinin dolduğu bilgisini ve saat bilgisini içeren ikinci bir resmi kaydediniz. Ardından Yeniden Aç düğmesi ile bu soruyu tekrar açıp vergi kimlik numaranızı ve bu iki ekran görüntüsünü ekleyiniz. Ardından durum incelenecektir.

İyi günler.


Powered by Mantis Bugtracker