Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA
Soru Detaylarını Görüntüle
0007141E-FATURAe-Fatura TebliğleriHerkese Açık2014-04-01 00:412014-04-01 09:41
emincildir 
cevaplanmışcevaplandı 
Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
0007141: PETROL YAZARKASA FİŞİ
AKARYAKIT İSTASYONU BAYİSİ OLARAK FİRMA ARAÇLARIMIZ GÜNDE YAKLAŞIK 20 DEFA DEPO DOLDURMAKTADIR VE DOLAYISIYLA FİŞ ÇIKMAKTADIR.KENDİ KENDİME O FİŞLERİ E-FATURAYA DÖNÜŞTÜREREK DÜZENLEME ZORUNLULUĞUM VAR MI AYRICA ÖNÜMÜZ YAZ İŞLER DOLAYISIYLA TURİZİM BÖLGESİNDE OLMAMIZDAN DOLAYI ARTACAK E FATURA KAPSAMINDAKİ KİŞİLERDE GELECEK DÜNYA KADAR FİŞ, BİZ BUNUNLA NASIL BAŞA ÇIKACAĞIZ E FATURA İLE TASARRUF EDİLECEK DENDİ BUNUN TASARRUF NERESİNDE EN AZ 3 ADAM ALMAM GEREK EN AZ MALİYETİ BANA 5.000,00 TL OLACAK AYRICA (ö.k.c. gen.teb.68) TEBLİĞ ÇIKARIP FİŞLER FATURA YERİNE GEÇER MÜŞTERİLERE AYRICA FİŞLERİNİ FATURAYA DÖNÜŞTÜRME ZORUNLULUĞUNUZ YOKTUR DİYEN G.İ.B. ŞİMDİ BANA E-FATURAYA ÇEVİR DERSE KENDİSİ YANILMAZ MI.CEVABINIZI BEKLİYORUM İYİ AKŞAMLAR
Hiçbir etiketi yok.

Cevap
(0011185)
2014-04-01 09:37   
ödeme kaydedici cihaz fişleri e-Fatura uygulaması kapsamının dışındadır. bu nedenle bu kapsamda akaryakıt istasyonlarındaki pompalardan alacağınız ÖKC fişleri için ayrıca e-Fatura alınmasına gerek bulunmamaktadır.