Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA | |||||
Soru Detaylarını Görüntüle | |||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme |
0006243 | E-FATURA | e-Fatura Diğer | Herkese Açık | 2014-03-18 09:00 | 2014-03-26 09:35 |
Bildiren | PEMAR BEACH HOTEL | ||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | ||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır. | ||||
Konu | 0006243: SİSTEM ŞİFRESİ BLOKE EDİLMESİ | ||||
Soru | Sayın yetkili , Aşağıdaki hata mesajını dün size buradan göndermiştim ve bana tarafınızdan çözümlendi olarak bilgi maili geldi.Ancak hala giremiyorum.e-FATURA yada girmem gerekiyor çünkü çekmem gereken faturalar var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? Pemar Beach Resort Otel olarak Portal kullanıcısıyız.Ancak hafta sonundan beri sisteme giremiyorum.Verilen hata mesajı aşağıdaki gibidir. Lütfen şifrenizi doğru girdiğinize emin olun. Şifrenizi bir çok kez hatalı girmeniz akıllı kart donanımınızın kilitlenmesine neden olacaktır yazıyor. Ancak ben şifremi birçok kez hatalı girmedim.Bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz.Çünkü birkaç kez hatalı girişte sorun çıkaracağını biliyorum. Şifrem elimde yazılı. | ||||
Ek Bilgi | |||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | ||||
İlişkiler | |||||
Eklenen Dosyalar |
Cevap | ||||
|
||||
|
|