Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA
Soru Detaylarını Görüntüle
0004910E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-02-18 14:122014-02-19 09:25
dogpagida 
cevaplanmışcevaplandı 
Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
0004910: arşivde ki faturalar
doğpa gıda olarak kestiğimiz temel faturalar kestikten gönderdikten sonra arşive kaldırdık sütaş aş firması bazı faturaların ellerine ulaşmadığını söylediler arşivdeki faturaları tekrar nasıl gonderebilirim muhasebe kapanmadan cevap verir misiniz
Hiçbir etiketi yok.

Cevap
(0007271)
2014-02-19 09:25   
Portaldeki faturalar tekrar gönderilememektedir. (Bu işlem üzerinde çalışılmaktadır.) Hata alınmışsa yeni fatura numarası ile tekrar gönderilmesi gerekmektedir.

Faturalarda sorun gönderici ya da alıcıda olabilir. Göndericinin zarflarının durumlarını incelemesi gerekmektedir. Göndericinin zarflarında hata yoksa alıcıya tekrar fatura kesmesi mükerrer fatura kesimi olacaktır. Gönderici zarflarını başarıyla göndermişse sorun alıcının sistemindedir.

Hatırlatma: Ana sayfada ve forum kullanım kılavuzunda uyarısı yapılan şu konuya dikkat ediniz: İçerisinde (soruda / eklerde) unvan ya da kişisel/kurumsal bilgilerin geçtiği soruları lütfen ÖZEL olarak işaretleyerek sorunuz.