Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA | |||||
Soru Detaylarını Görüntüle | |||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme |
0020844 | E-FATURA | e-Fatura Teknik Sorular | Herkese Açık | 2015-03-11 19:25 | 2015-04-09 17:57 |
Bildiren | ikartal | ||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | ||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir. | ||||
Konu | 0020844: Portal - 1150 Geçersiz cbc:CustomizationID elemanı değeri:_undefined_cbc:CustomizationID elemanı değeri_TR1.0_veya_TR1.2_olma... | ||||
Soru | merhaba, gönderdiğim zarf karşı tarafa iletilemedi.tekrar gönder düğmesini bekledim, tekrar gönderdiğimde yine hata verdi. zarfın içindeki faturaları incelediğimde içindeki bir faturanın özelleştime no:"undefined" olarak yazılı.2614 ve 12957 nolu soruların cevaplarını inceledim ama çözümü bulamadım. _faturaları zarf içinden çıkararak düzeltebiliyormuyum _bu faturaları portalda yeniden oluşturarak mı göndermeliyim. _tekrar aynı hatanın oluşmasını engellemek için ne yapmalıyım | ||||
Ek Bilgi | |||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | ||||
İlişkiler | |||||
Eklenen Dosyalar | ![]() http://forum.efatura.gov.tr/file_download.php?file_id=5754&type=bug |
Cevap | ||||
|
||||
|
|