Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA | |||||
Soru Detaylarını Görüntüle | |||||
Soru Numarası | Proje | Kategori | Durumu Görüntüle | Soruluş Zamanı | Son Güncelleme |
0017678 | E-FATURA | e-Fatura Diğer | Herkese Açık | 2014-12-12 12:06 | 2014-12-31 11:43 |
Bildiren | TACREKLAM | ||||
Durum | cevaplanmış | Çözüm | cevaplandı | ||
ÖNEMLİ UYARI | Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir. | ||||
Konu | 0017678: ACİLLLL | ||||
Soru | xxx LTD ŞTİ FİRMASI A.Ş OLMUŞ.FAKAT FİRMA BİZE BİLGİ VERMEDİĞİ İÇİN BEN E-FATURAYI LTD KESTİM VE ONAYLADIM.KARŞI TARAFDA AYNI ANDA LTD FİRMASINI E FATURA ŞİFRESİNİ KAPATTIRMIŞ. ONAYLADIĞIM FATURAYI GÖNDERMEK İSTEDİĞİMDE ''ALICI ETİKET SİSTEMDE TANIMLI DEĞİL'' HATASI VERİYOR VE FATURAYI GÖNDEREMİORUM.FATURA ARADA Bİ YERDE KALDI SANIRIM İPTAL ETMEK İSTİYORUM ONAYLANMIŞ FT İPTAL EDEMEZSİNİZ DİYOR.BU FATURAYI SİZ SİSTEMDEN İPTAL EDEBİLİRMİSİNİZ? YA DA BU FATURA NE OLCAK KARŞI TARAFA İLETİLEMEDİĞİ İÇİN İPTAL GİBİ Mİ OLCAK AMA BENDE ONAYLI GÖZÜKÜYOR.ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER | ||||
Ek Bilgi | |||||
Etiketler | Hiçbir etiketi yok. | ||||
İlişkiler | |||||
Eklenen Dosyalar |
Cevap | ||||
|
||||
|
|