Gelir İdaresi Başkanlığı E-Fatura Forumu - E-FATURA
Soru Detaylarını Görüntüle
0013538E-FATURAe-Fatura Teknik SorularHerkese Açık2014-07-16 11:482014-07-16 12:04
Ereyon 
cevaplanmışcevaplandı 
Bu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamaktadır,sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.Verilen cevaplar sistemde yapılan güncellemelerle birlikte değişebilmektedir.Cevaplanma tarihine bakınız,daha güncel bir cevap verilmiş olabilir.
0013538: Görünmeyen Faturalar
Merhaba,
2 tane sorum var,
1.cisi 6.aya ait kestiğim GİB portalına yüklediğim hiç bir faturayı göremiyorum.
2.cisi ise Sabit hizmet faturaları (örn. ttnet, türk telekom gibi) fatura bazında görünmüyor, zarf bazına düşüyor. Bu sistemsel hatalar ne zaman düzelir.
Hiçbir etiketi yok.

Cevap
(0022385)
2014-07-16 12:04   
Bu durum bir hata değildir, kullanımdan kaynaklanmaktadır. Bu konuyla ilgili olarak 12982 numaralı sorunun cevabına bakarak işlem yaparsanız faturalarınızı bulabilirsiniz.

Soru sormadan önce “SORULARI GÖRÜNTÜLE” sayfasındaki “ARA/Filtrele” bölümünden arama yapınız. Bu şekilde soru sormaksızın çözüme çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.