Mantis Bug Tracker


Soru Detaylarını Görüntüle Cevaplara Git ] Yazdır ]
Soru NumarasıProjeKategoriDurumu GörüntüleSoruluş ZamanıSon Güncelleme
0000675E-FATURAe-Fatura Entegrasyon YöntemiHerkese Açık2013-12-23 09:582016-04-06 09:16
BildirenAYSE DEMIROGLU 
DurumcevaplanmışÇözümcevaplandı 
Konu0000675: Zarftan Çıkartılan Faturanın İmzasının Doğrulanamaması
SoruHarici programla oluşturduğum faturayı E-Fatura görüntüleyici ile görüntüleyebiliyor ve mali mühür ile onaylayabiliyorum. Ancak hazırlamış olduğum mühürlü faturayı zarfladıktan sonra zarftan tekrar çıkardığım zaman e-fatura görüntüleyicisinde görüntüleyemiyorum. Hatanın sebebi ne olabilir?
EtiketlerHiçbir etiketi yok.
ÖNEMLİ UYARIBu forum sitesinde yazılanlar özelge niteliği taşımamakta olup sadece mükelleflerimize yardımcı olma amaçlıdır.
Eklenen Dosyalar

- İlişkiler

-  Cevap
(0000692)
zzBAYRAM TEBER
2013-12-23 10:01

Merhaba,

e-Fatura Test Plani Kılavuzunda 3. Ön Hazırlıklar başlığı altındaki h, i, j ve k adımlarında yapılan eksiklik / hatalardan dolayı bu durum ile karşılaşmaktasınız. Bu adımları dikkatli bir şekilde uygulayınız:

h. UBL-TR formatına uygun ve mali mühür sertifikası ile onaylanan e-faturalar, SBDH(Standard Business Document Header) standardındaki zarfa konmalı ve zarf şema(XSD) ve schematron kontrolünden geçirilmelidir.
i. Zarfa konmuş e-faturalar, zarftan çıkarılmalı ve tekrar e-Fatura Görüntüleyici ile doğrulanabilmeli ve görüntülenebilmelidir.
j. UBL-TR formatına uygun ve mali mühür sertifikası ile onaylanan uygulama yanıtı, SBDH(Standard Business Document Header) standardındaki zarfa konmalı ve zarf şema(XSD) ve schematron kontrolünden geçirilmelidir.
k. Zarfa konmuş uygulama yanıtı, zarftan çıkarılmalı ve tekrar e-Fatura Görüntüleyici ile doğrulanabilmeli ve görüntülenebilmelidir.


Powered by Mantis Bugtracker